Ski 2022

Skinnende Ski!

Fartsfylt, morsomt, spennede og rått er ord som beskriver dagen vi har hatt i Ski. Klokken 15:00 rullet sykkelfesten inn foran rådhuset i Ski, og ble tatt godt imot av Follo SK. Med denne gjengen ble arenaen rigget opp og løypa til dagens ritt stod plutselig klar!

Syklistene begynte raskt å strømme til arenaen, og etter at startnummer og t-skjorte var hentet ut, kunne oppvarmingen starte. Syklistene suste rundt løypa og sjekket at både kropp, hjelm og sykkel fungerte som det skulle, og det tok ikke lang tid før den første starten var rett rundt hjørnet. For å virkelig starte dagens sykkelfest var selveste ordføreren på plass, for å holde en åpningsapell for rittet og være med på å dele ut uttrekkspremier til to heldige vinnere fra dagens startfelt.

Like etter ordførerens tale var det klart for racerene i klassen trehjulsykkel og støttehjul. Her var det mange ivrige syklister og løypa gikk rundt hele arenaen, med gode muligheter for at publikum kunne heie frem deltagerne hele veien.

De neste 3 klassene var ikke dårligere enn den første, og med fult trøkk fra start begav syklistene seg ut på en runde rundt kvartalet. Fryktløst syklet de både en, to og tre runder! Vel  i mål mottok selvfølgelig alle premier fra Joker, som ble delt ut av ordføreren og Follo SK.

En stor stakk til Ski som var med på å skape en fantastisk atmosfære i dag, og ikke minst takk til Follo SK for god hjelp underveis og til våre sponsorer som gjør det mulig for oss å arrangere sykkelfest i hele landet!