Ski

For andre gang  i Kids-historien var Ski vertsby for Tour of Norway for kids og for en dag det ble!

Vi ble møtt av blide representanter fra Follo SK selv om regnet plasket ned. De hjalp til med å gjøre klar løype, scene og rittkontor. Men ikke lenge før vi åpnet opp for registrering ga regnet seg umiddelbart. Flaks eller som bestilt…?:)

Løypa var like spennende som i fjor med krappe svinger og langt oppløp. Det strømmet til med store og små til Rådhusplassen for å registrere seg. Heldigvis fikk alle startnummer og t-skjorte før rittstart kl. 18. Frog Bikes og Skoda var også til stede med hver sin stand og viste frem det ypperste innen sykler for barn og familievennlige biler.

I år som i fjor var det ordføreren som fikk gleden av å åpne sykkelfesten med velvalgte ord til folkemengden. Og så var det duket for sykkelløp. Runde på runde ble forsert av et stadig eldre rytterkorps, og publikum ga virkelig lyd fra seg. Follo FK og ordføreren delte ut premier i et vanvittig tempo til fornøyde syklister, og i løpet av en snau time hadde alle 500 deltagerne mottatt sine belønninger.

Da var det duket for premieseremoni. Follo SK og ordføreren delte ut tre sykkeltrøyer og en helt ny sykkel. Den heldige vinneren av en lettvektsykkel fra Frog Bikes var Mathea.

Tusen hjertelig takk for nok et fantastisk arrangement, Ski!