Skartveit 2023

Sykkelglede i Skartveit – En Tradisjon Vi Elsker!

Idylliske Skartveit Gjestehavn var nok en gang vertskap for et fantastisk sykkelarrangement som fylte luften med latter, glede og spenning. For oss har det blitt en tradisjon å komme tilbake hit, og hvert år blir vi møtt med åpne armer og en strålende atmosfære. Skartveit, dere er virkelig noe spesielt!

Været kunne ikke vært bedre med strålende sol og ypperlig sykkelvær. Deltakerne kunne ikke hatt en bedre dag for å tråkke i vei på to hjul og nyte den vakre naturen rundt Skartveit. Det var som om solen smilte ned på oss og ønsket oss velkommen til nok en uforglemmelig dag.

Fra startstreken kunne man kjenne pulsen stige og spenningen fylle luften. Deltakerne sto klare, klare til å utfordre seg selv og nyte den herlige sykkelopplevelsen som ventet. Skartveit har virkelig skapt en løype som kombinerer utfordring og glede på en perfekt måte. Arenaen er kompakt og publikumsvennlig, og publikum løfter alle rytterene inn over målstreken.

Mens rytterne tråkket av gårde, kunne man se smilene bre seg både blant deltakerne og publikum. Stemningen var elektrisk, og latter og jubel fylte luften. Skartveit viste seg fra sin beste side, og alle kunne nyte den unike atmosfæren som bare dette stedet kan by på.

Arrangementet i Skartveit ble nok en gang en suksess takket være den fantastiske innsatsen fra alle involverte. Lokalbefolkningen, med Joker Skartveit og Skartveit Gjestehavn i spissen, la ned en enorm innsats for å skape en flott arena og en perfekt ramme rundt arrangementet. Dere fortjener all ros og takk!

Det er noe spesielt med Skartveit. Kanskje det er den vakre naturen som omgir oss, eller kanskje det er den varme og gjestfrie atmosfæren som møter oss. Uansett hva det er, så gjør det Skartveit til et sted vi gleder oss til å komme tilbake til år etter år.

Takk til alle deltakerne som bidro til å skape en herlig sykkelopplevelse. Deres lidenskap og entusiasme smittet over på alle rundt dere. Takk også til publikum som møtte opp og ga sin støtte til deltakerne. Dere var med på å skape en uforglemmelig sykkelfest!

Skartveit, vi er så takknemlige for å få være en del av deres fantastiske arrangement. Takk for at dere åpner dørene deres og gir oss muligheten til å oppleve sykkelglede på sitt beste. Vi ser allerede frem til neste gang vi kan komme tilbake og skape nye minner sammen.

Stor takk også til våre samarbeidspartnere Joker Norge, Skoda, Ifor Williams og Explora. Uten dere ville ikke denne sykkelfesten vært mulig!