Skartveit 2022

Strålende Skartveit!

Idylliske Skartveit gjestehavn var lokasjonen for dagens sykkelritt. Med Strålende sol, havsutsikt, kort vei til både joker og restaurant har gjestehavna alt man trenger for å få en fantastisk sykkeldag. Hele 60 barn var påmeldte og klare for dagens sykkelritt på denne idylliske plassen, og med god hjelp fra Joker Skartveit og Skartveit gjestehavn ble det rigget opp en storstilt arena som gav det hele en følelse av å være på Tour de France. To av de ansatte på gjestehavna kjørte også både danseshow og en duettlåt på scenen før start for å sparke dagens fest i gang.

Arenaen begynte å fylle seg opp fra klokken 16, og publikum og syklister fylte både arenaen og veien langt opp i bakken ved arenaen. Det hele lå an til å bli sensasjonelt! Med både skateboard, sparkesykler og traktorer på startstreken startet vi det hele presis klokken 17 til vill jubel fra publikum. Dagens løype bød på en skikkelig seig motbakke, en påfølgende flate etter på og en utfordrende 180 graders sving før syklistene kunne suse ned bakken og inn i mål igjen i en imponerende fart.

Tusen takk for denne fantastiske dagen Skartveit, og ikke minst takk til Joker Skartveit  og Skartveit gjestehavn for flott hjelp med dagens arrangement.

På gjensyn!