Sjernarøy 2022

Stilfulle Sjernarøy!

For første gang i historien tok vi turen til vakre og stilfulle Sjernarøy i Stavanger kommune. Tross kraftig nedbør møtte 50 fantastiske deltakere opp og laget et rått arrangment sammen med oss i Tour of Norway for kids.

Grunnet ugunstige ferietider møtte vi opp allerede klokken 13:00, og her ble vi møtt av en ivrig og flott gjeng fra Sjernarøy idrettslag og Joker Eriksholmen. I regnværet fikk vi dundra opp arenaen, og klokken 14:30 var alt klart for å ta imot de spente deltakerne som etterhvert skulle komme. Ikke før klokken 16:00 kom de første, men fra det tidspunktet rant det inn deltakere i takt med at minuttviseren på klokka flyttet seg.

Like før starten klokken 17:00 stilte alle seg opp ved arenaen. Her var det klart for å trekke ut to heldige vinnere av spesiallagde sykkeltrøyer kun for deltakerne på Tour of Norway for kids. Etter at trøyene var delt ut skulle første gruppe gjøre sek klare for å sykle. «trehjulsykkel og støttehjul» kom inn i arenaen, og med kraftige brøl var det liten tvil om at nettopp denne gjengen var megaklare for et sinnsykt arrangement. Det samme gjaldt 5-6, 7-8 og 9-12 års klassene.

Når hele gjengen hadde sust i mål ventet det flotte premier levert av joker til samtlige deltakere. Ikke nok med det ble det også delt ut en smartklokke fra Xplora til en heldig vinner!

Alt i alt en fantastisk debut på stilfulle Sjernarøy! Tusen takk til alle som var med å bidro og til våre fantastiske samarbeidspartnere.