Sarpsborg 2022

Sjarmerende Sarpsborg!

Vi gjentok fjorårets suksess med en tur tilbake til den sjarmerende solbyen Sarpsborg. Rammene rundt rittet var upåklagelige med flott vær nok en gang og det ble gjort klart for en skikkelig sykkelfest i nydelige kulåsparken! Ifjor var det deltakerbegrensning på 90 deltakere. I år ble deltakerantallet over doblet! 

Vi ankom Kulåsparken 3 timer før start, og fikk god hjelp av 9 fantastiske medhjelpere til å sette i stand en utfordrende og artig løype i den flotte parken. Løypa var variert med krappe svinger, små bakker og flere gruspartier. Spesielt den siste bakken før oppløpet, var krevende og gjorde at de unge rytterne virkelig måtte konsentrere seg.

Blide barn strømme til arenaen for å teste løypa og kl. 13.00 gikk første start avgårde. Trehjulssykkel- og støttehjulentusiastene fikk æren av å åpne ballet! Kidsa sykla så grusen føyk i Kulåsparken og på arenaen skapte publikum en fantastisk atmosfære. Etter målgang fikk alle de unge sykkelrytterne flotte gymposer fra Joker med premier. Fra Skodateltet ble det også delt ut mat til alle på arenaen! 

Da kidsa hadde syklet fra seg det remmer og tøy kunne holde var det duket for utdeling av dagens hovedpremie. På tilfeldig startnummer-trekning vant en heldig syklist en splitter ny Explora-klokke. Gratulerer!

Tusen takk til alle som bidro til å skape sykkelfest i Kulåsparken sammen med oss atter en gang! Og ikke minst tusen takk til våre sponsorer som gjør dette sykkelsirkuset mulig!