Sauda 2023

Strålende i Sauda!

Sauda, det fartsfylte sykkelmekkaet med sin asfalt og Paris-Roubaix-lignende løype, ønsket oss velkommen tilbake for enda en spektakulær sykkeldag. Med et helt vilt sommervær, solen som stekte og en arena formet som en stor publikums-sving, var dette en dag fylt med fart, spenning og fantastiske premier. Sauda, vi er tilbake for mer action!

Etter suksessen ifjor, kunne vi ikke motstå fristelsen av Sauda. Denne gangen var forventningene enda høyere. Med asfalten under hjulene og Paris-Roubaix-vibber i luften, var det klart at Sauda var et sted for ekte sykkelentusiaster.

Værgudene viste seg fra sin beste side. Sommerværet var helt vilt! Solen skinte, og temperaturen var høy. Sauda badet i varme og solskinn, og det var ingen tvil om at dette var det perfekte sykkelværet. Det var som om naturen selv ropte: «Sykle, sykle, sykle!»

Arenaen, formet som en stor sving, ga arrangementet en unik og spennende atmosfære. Det var som å være midt i et sykkelritt i verdensklasse. Sauda hadde virkelig satt scenen for en dag full av action og spenning.

Rundt 200 deltakere sto klare ved startstreken. Pulsen steg, og adrenalinet pumpet gjennom årene. Det var en skikkelig sykkelkrig i vente. Med Sauda SK som fantastisk medarrangør visste vi at dette ville bli en dag å huske.

Deltakerne ga alt de hadde og pedalene ble tråkket rundt i et rasende tempo. Støvet sto opp fra asfalten når syklene raste forbi. Sauda ble et mekka for sykling, og det var ikke rom for noe annet enn full innsats og sykkelglede.

Premiene var helt utrolige! De som krysset målstreken, ble belønnet med premier som var verdt å skryte av. Fra knekkebrød til sykkelutstyr og masse annet, var det ingen tvil om at det var en skikkelig fest for alle!

Vi vil rette en stor takk til Sauda og Sauda SK for deres fantastiske vertskap og innsats. Takk for at dere skapte en dag fylt med fartsfylt sykling og sykkelglede. Takk til alle deltakerne som ga alt og viste oss hva de var laget av. Og selvfølgelig, en spesiell takk til værgudene som ga oss et sommervær som bare kunne drømmes om.

Sauda, vi elsker å være tilbake i denne sykkelbyen. Vi gleder oss allerede til neste gang, når vi igjen kan erobre asfalten og oppleve enda mer sykkelaction.

Vi må også rette en stor takk til våre trofaste sponsorer som gjør alt dette mulig: Skoda Norge, Joker, Ifor Williams Norge og Explora!