Sarpsborg 2020

Sarpsborg, dere var gode!
Endelig var vi tilbake i Sarpsborg. Sola stod som alltid sterkt på himmelen over byen og alt lå til rette for en fantastisk sykkeldag!
De aller minste syklet en spesialrunde rundt amfiet inne på Kulåsparken. Her gikk det skikkelig unna, og barna så ut til å være strålende fornøyde da de kom i mål. De litt eldre gruppene syklet rundt på en virkelig tøff rundløype i denne fantastiske parken. To og tre runder ble unnagjort og slitne syklister suste i mål, en etter en. Da syklistene kom i mål, mottok de premier fra representanter fra Ladies Tour of Norway. Dette var meget stas!
Alle deltakerne fikk selvfølgelig hver sin råtøffe Kids-t-skjorte, utdelt før start, noe de aller fleste brukte under rittet.
På grunn av Covid-19 har vi i Tour of Norway for kids vært nødt til å sette inn noen tiltak for å kunne arrangere sykkelritt uten å bidra til økt smitte. Dette fungerte meget bra på denne flotte arenaen.
Tusen takk for en nydelig sykkeldag i Sarpsborg-sola! Vi gleder oss allerede til neste år. Da forhåpentligvis med enda flere barn og et fullverdig arrangement uten fare for virussmitte.