Sandnes

Det er et sted vi alltid kommer tilbake til år etter år, og det er Sandnes. Og det er en grunn til det; det er alltid stort engasjement her både fra lokalsamfunnet og ikke minst med tanke på antall barn som stiller til start.

Så for 15. gang ble det arrangert Kids i Sandnes og for en sykkelfest det ble! Det var en vakker dag med solglimt og behagelig sykkeltemperatur. Sandnes Sykleklubb stilte selvsagt opp og fikk satt opp scene, teltplass og løype i en fei. I tillegg fikk vi besøk av Møller Bil Jærhagen som viste frem en lekker Skoda. Sykkelzentrum kom også og hadde med et utvalg av barnesykler fra Frog Bikes som man kunne testsykle hvis man ønsket det. Og det er ikke Kids i Sandnes uten at Joker Julebygda med Gabbi i spissen deler ut premieposer til fornøyde barn.

500 galde barn deltok i år og pedalfrekvensen var høy på det lange oppløpet mot målbuen. Puljene ble heiet frem av ivrige publikummere som visste hvordan man lagde lyd.

Rett etter at siste pulje hadde passert målstreken var det duket for premieseremoni fra scenen. 3 heldige barn vant sykkeltrøyer mens en heldig vinner stakk av med den gjeveste premien nemlig en lettvektsykkel fra Frog Bikes, syklene som er designet for barn. Vi gratulerer Magnus på 5 år med en splitter ny sykkel!

Tusen takk til alle involverte som bidro til at dette ble en uforglemmelig dag for både store og små!