Sandefjord

Sandefjord viste seg fra sin beste side da Kids besøkte byen for 11. gang. Sola stekte og temperaturen krøp opp mot 20-tallet, og ikke minst lagde barna ordentlig sykkelfest i byen!

Proffrittet «Tour of Norway» fortsetter sin turné nordover i landet og det gjør Kids også. Løypa var meget artig der rytterne skulle rundt Byskolen, og det betydde en ordentlig nedfart og en småtung motbakke før oppløpet inn mot mål. Sandefjord Sykleklubb var svært effektive med å få satt opp alt i tide før rytterne rullet inn i traséen. Mobile Larvik var også med og viste frem en lekker Skoda i tillegg til at de delte ut gratis solbriller til storfornøyde barn.

Klokka ble 15.00 og runde på runde ble tilbakelagt. Kidsa spant rundt mens publikum jublet og heiet for full hals. Når rytterne kom til mål fikk de en velfylt Joker-gympose med masse fint oppi. Selv en herlig sykkel-ettermiddag har en slutt, men selv om alle barna hadde syklet og mottatt premier etter en fantastisk innsats, var ikke dagen helt over. Vi skulle nemlig ha vår premieseremoni hvor fire unge syklister skulle få komme opp på scenen og enten ikle seg en proff sykkeltrøye eller bestige sin nye sykkel fra Frog Bikes. Bjørnar fra Joker Haukerød fikk æren av å gi Filip på 4 år en splitter ny sykkel; en oransje Frog 48. Gratulerer!

Takk til alle dere som lagde fest sammen med oss i Sandefjords gater!