Rømskog 2021

Da var årets sesong i gang! Og vi kunne ikke bedt om en bedre start på årets turné. Rømskog leverte til terningkast seks!

Det er alltid sol på Rømskog. Det er i hvert fall alltid pent vær når vi besøker dette sjarmerende stedet ved svenskegrensen. Det har nærmest blitt en tradisjon at vi åpner Kids-sesongen her. Det er ikke så rart for her er det alltid topp stemning med ivrige, glade barn og entusiastiske supportere. Og ikke minst får vi alltid så god hjelp av Joker Rømskog og Rømskog IL.

Før vi sendte barna ut i løypa måtte vi jo lodde ut et par proffe Kids-sykkeltrøyer. Og det skal vi gjøre på hvert eneste arrangement. Disse trøyene kan man også kjøpe på nett og på arenaen vår.

Løypa som vi hadde forberedt var virkelig av det artige slaget med motbakker, utforkjøringer og varierende underlag. Men barna behersket dette strålende og alle kom seg helskinnet i mål. Og da ventet det selvsagt velfortjente premier til alle og enhver. For en innsats!

Tusen takk til alle involverte; syklister, heiagjeng, Rømskog IL og Joker Rømskog. Og takk for at Kids-sirkuset kunne sparke i gang årets sesong nettopp her. Vi ses igjen:)