Re

For første gang i kids-historien besøkte vi Revetal i Re kommune. Hvorfor har vi ikke vært her før!? Det ble virkelig en fantastisk dag i sola med engasjerte deltagere og dedikerte supportere.

Med god hjelp fra Re Sykkelklubb rigget vi oss til på baksiden av Re-torvet. Sykkelklubben hadde laget en veldig kul og teknisk løype med krappe svinger og varierende underlag. Bikeshop.no var til stede i dag og viste frem det ypperste av barnesykler fra «FrogBikes– lettvektsykkelen for barn». Vi fikk også besøk av Møller Bil Tønsberg som viste frem to lekre Skodaer; en Superb og Kodiaq.

Allerede klokka 17, en time før start, var det god kok på plassen. Deltagere og publikummere strømmet til fra alle kanter for å ta del i festen. Og for å slå i hjel litt ventetid var det mange som varmet opp i løypa. Da klokka slo 18.00 hadde godt over 200 barn mottatt startnummer og t-skjorte. Da var det bare å sette i gang med rittet, og i løpet av en time hadde alle rytterne sust inn i mål og mottatt velfortjente premieposer.

Helt til slutt skulle det selvsagt deles ut ekstrapremier. En representant fra sykkelklubben og en fra Bikeshop.no hoppet opp på scenen og delte ut proffe sykkeltrøyer til tre heldige vinnere. Og hovedpremien, en splitter ny sykkel fra Frog Bikes, ble delt ut til en meget glad gutt. Vi gratulerer Kåre på 6 år med en blå Frog 55.