Rømskog 2022

Rause Rømskog!

Da var det igjen Rause Rømskog sin tur å arrangere sykkelritt for barn! Etter mange år her har det blitt en tradisjon og vi kunne ikke bedt om en finere tradisjon på vår turné. Rømskog leverte til terningkast seks – som alltid!

Det er som regel sol på Rømskog. Det er i hvert fall alltid pent vær når vi besøker dette sjarmerende stedet ved svenskegrensen. Det har blitt tradisjon at vi arrangerer en av Kids-sesongens mest solrike arrangementer her. Det er ikke så rart fordi det er her det alltid er topp stemning med ivrige, glade barn og entusiastiske supportere. Og ikke minst får vi alltid så god hjelp av Joker Rømskog og Rømskog IL.

Dette året arrangerte vi hele sulamitten ved det flotte klubbhuset på Rømskog. Før vi sendte barna ut i løypa måtte vi jo lodde ut et par proffe Kids-sykkeltrøyer. Dette falt veldig i smak hos Rømsingene så det blir noe vi skal gjøre på hvert eneste arrangement. Disse trøyene kan man også kjøpe på nett og på arenaen vår.

Løypa som vi hadde forberedt var virkelig av det artige slaget med motbakker, utforkjøringer og varierende underlag. Men barna behersket dette strålende og alle kom seg helskinnet i mål, selv med noen fall. Og da ventet det selvsagt velfortjente premier til alle og enhver. For en innsats!

Tusen takk til alle involverte; syklister, heiagjeng, Rømskog IL og Joker Rømskog. Og takk for at Kids-sirkuset igjen kunne sole seg i Rømskogs glans! Vi ses igjen:)