Rakkestad 2023

Racere i Rakkestad!

I år igjen var vi tilbake i Rakkestad for å skape skikkelig sykkelfest! Norges, og kanskje verdens største sykkelritt for barn, ankom Rakkestad sentrum litt før klokken 9 og ble møtt av blide representanter fra Rakkestad Sykkelklubb. Dugnadsgjengen her i Rakkestad er virkelig fantastisk og oppriggen gikk lett som en lek. Litt uheldig var vi også, og punkterte et dekk på Joker Expovogna, men tror du ikke jammen meg dugnadsgjengen her klarte å fikse det også på en søndag!

Rammene lå med andre ord virkelig til rette da de unge rytterene begynte å ankomme arenaen rundt kl 11. Solen strålte og smilen til barna gikk nesten helt rundt. Startnummer og t-skjorter ble hentet ut fra rittkontoret og løypa begynte å fylle seg av forventningsfulle ryttere om testet svingene og varmet opp. Løypa var utmerket lagt opp av Rakkestad SK, og da klokken slo 12 gikk første start av gårde. Full innsats i løypa ble belønnet med velfortjente premier fra Joker og Skoda da barna kom i mål. Publikum løftet samtlige fram, og atmosfæren i i Rakkestad var av det elektriske slaget. Hvilken sykkelfest det ble i dag!

Til slutt ble det delt ut tre proffe sykkeltrøyer til noen heldige på tilfeldig startnummer trekning! En smartklokke fra Xplora ble også delt ut til en ekstra heldig!

Nedriggen i dag gikk på rekordtid med hele 22 (!) dugnadsvillige representanter fra Rakkestad Sykkelklubb. Tusen hjertelig takk for strålende hjelp med gjennomføring av dagen. På gjensyn Rakkestad!

Takk til våre lojale sponsorer: Joker, Skoda, Ifor Williams tilhengere og Xplora!