Rakkestad 2022

Råkjør i Rakkestad!

Endelig, etter 9 år siden sist, var Tour of Norway for Kids tilbake i råflotte Rakkestad for å lage sykkelfest. Og for en sykkelfest det ble!

Værgudene var på den gavmilde siden, og med nesten 200 blide, ivrige og sykkelglade barn til start ble dette virkelig en dag å huske. Med god hjelp fra Rakkestad sykkelklubb fikk vi rigget opp en fin-fin arena i sentrum på rekordtid. Dugnadsånden var virkelig til å ta og føle på hos de fremmøtte fra sykkelklubben.

Da klokken nærmet seg 12 begynte barna å strømme til arenaen for å teste løypa, og hente ut startnummer og t-skjorter. Klokka 13 gikk starten, og først ut var som vanlig klassen for sykelistene med trehjulsykkel og støttehjul. Rakkestad sykkelklubb hadde ordnet i stand en herlig løype hvor alle fikk brukt litt krefter og testet sykkelferdighetene skikkelig. Og publikum, FOR ET PUBLIKUM! Under hele rittet bidro publikum til å lage en fantastisk atmosfære i Rakkestad sentrum, og virkelig løftet de unge rytterne over mål!

Folk fra Rakkestad kan virkelig å lage god stemning! Etter målgang kunne barna puste ut og mota sine velfortjente premier levert av Joker. Takk for nå Rakkestad, og takk for en fantastisk dag! Vi håper vi sees igjen neste år!