Porsgrunn

For første gang i kids-historien besøkte vi Porsgrunn. Hvorfor har vi ikke vært her før!? Det ble virkelig en fantastisk sykkeldag i vakre omgivelser.

Med god hjelp fra Eidanger IL rigget vi oss til mellom rådhuset og Porsgrunnselva. Idrettslaget hadde laget en veldig kul og teknisk løype med mange svinger og varierende underlag. Den gikk gjennom parken på baksiden av rådhuset før syklistene kunne ta i mot publikums jubelbrøl på rådhusplassen på vei mot mål. Porsgrunn Sykkelverksted var også til stede i dag og viste frem et utvalg av Frog Bikes – lettvektsykkelen for barn.

Allerede klokka 12, en time før start, var det god kok på plassen. Og da klokka slo 13.00 hadde 400 barn mottatt startnummer og t-skjorte. Da var det bare å sette i gang med rittet. Plutselig hadde alle rytterne sust inn i mål og mottatt velfortjente premieposer.

Helt til slutt skulle det selvsagt deles ut både trøyer og sykkel, og her kom Porsgrunn kommune på scenen, hvor også fire ekstra heldige deltakere spratt opp. Spurttrøye, ledertrøye og klatretrøye fikk nye hjem, og en sykkel fikk en ny eier! Vi gratulerer Elias på 4 år med en oransje Frog 48 fra Frog Bikes.