Oslo – Holmenkollen

Endelig kunne vi komme tilbake til hovedstaden igjen, etter et helt år uten arrangement i Oslo.

Med god hjelp fra Frøy IL Rigget vi oss til på taket av byen, og kunne skue utover i strålende solskinn. Man kan nesten ta og føle på stemningen, når Norges mest besøkte sted får besøk av Norges mest besøkte sykkelritt for barn. Store idrettsprestasjoner, det har det også være mange av her, så det var stor stas og kunne sende avgårde de aller yngste når klokken slo 18:00.

Vi fikk celebert besøk av både Møller Bil Oslo Vest og Møller Bil Etterstad, som hadde med fire fantastiske Skodaer og en masse spennende for anledningen . Bilene stod vakkert på rekke, og ble et soleklart blikkfang i forgrunnen til Holmenkollens ubeskjedne hoppbakke.

Gruppe på gruppe suste avgårde, fikk testet sykkelferdighetene og sanket premier i den øredøvende applausen som tok de imot på den storslåtte arenaen.

Helt til slutt skulle det selvsagt deles ut både trøyer og sykkel, og her kom Møller Bil til scenen, hvor også fire ekstra heldige deltakere spratt opp! Laksetrøye, Poengtrøye og Klatretrøte fikk nye hjem, og en ny sykkel fikk en ny eier! Vi gratulerer!