Nore 2022

Nydelig i Nore!

Denne lørdagen ble nok en bekreftelse på at alle gode ting er tre. Det er faktisk så mange ganger vi har fått brede oss utover rett ved siden Joker Egedahl. I dag var bygda badet i solskinn, og vi ble møtt av kjøpmann Lars og hans ivrige tjent med frivillige, i strålende humør og med åpne armer – som alltid!

Med tæl og rutinert hjelp ble arenaen bygget og gjort klar i en fei. Løype ble merket, veien stengt og plassen fremfor butikken rigget for å ta imot både små og store sykkelentusiaster, i dag med Joker-Expovogn som nyhet. Her ble det satt frem fult av juice og mellombarer, og formiddagsfesten kunke starte.

Rytterne strømmet til fra 12.00, fra hus og hytter, og hentet ut startnummer og t-skjorter. Det var duket for oppvarming og testing av bremser, stramming av hjelm og gjennomgang av løype. Dette er en krevende løype, med et teknisk midtparti og et laaangt oppløp. Starten gikk klokken 13.00, og det var liten tvil om at de unge rytterne fra Nore visste hva dette gikk ut på.

Klasse på klasse suste gjennom den teknisk krevende løypa, og ble mottatt med stormende jubel og en breddfull premiepose, hvor Joker Egedahl hadde etterfylt med både smoothie og bananer til de unge håpefulle.

Ikke nok med fantastisk oppmøte av unge syklister og god hjelp på rigging. Etter rittet skulle det trekkes ut fire ekstra heldige vinnere av båten en ny smartklokke fra Xplora og hele tre splitter nye sykler, som Joker Egedahl hadde ordnet fra Sport 1 på Rødberg.

For et arrangement, og for en dag! Vi gleder oss allerede til neste gang,

Tusen takk for oss Nore!