Nes 2022

Nesten for varmt i Nes!

Nes har blitt en must-have for Tour of Norway for kids, og atter en gang stoppet vi innom Nes ski- og sykkelanlegg. Med en sol som varmet mer enn solen i Sahara, var det godt med litt vind, til tross for at vinden var god og varm.

Allerede klokken 16:30 kom de første deltakerne til arenaen, og var ivrige etter å få startnummer og t-skjorte. Da rennkontoret ikke hadde åpnet enda fikk de derimot testet løypene godt, og i samme prossess sjekket av syklene fungerte godt. Klokken 17.00 åpnet rittkontoret, og deltakere strømmet til for å hente startnummer.

Full fart og god stemning i solskinnet på Nes Ski- og Sykkelanlegg mens de unge rytterne varmet opp. Klokken 17.45 stengte løypa for oppvarming og vi trakk ut tre heldige vinnere som vant hver sin proffe sykkeltrøye. Da klokken nærmet seg 18.00 geleidet vi første klasse inn i arenaen og og sendte de ut i den fartsfylte og fine løypa her på Nes. Topp innsats og god sportsånd ble belønnet med juice og mellombarer, samt tøffe premieposer fra Joker Fenstad. Etterfølgende ble de 6-7 åringene sent ut på hele 2 runder! Her gikk det for alvor unna med høy fart og spenning. Før starten for de 8-9 åringene, endret vi løypen og gjorde den enda lenger og mer utfordrende. Etter starten gikk så det ikke ut som at endringene i løypen hadde noen effekt, fordi rytterne i denne aldergruppen suste gjennom som bare det! Derfor var vi nødt til å gjøre løypen enda vanskeligere før 9-12 åringene skule ut. I tillegg til den vanskelige løypen skulle 9-12 åringene i tillegg sykle 2 runder. Dette sykkelrittet skulle vise seg å bli et av de mest spennende ritt vi noen gang har sett. Rittet var tett helt inn til mål og rytterne hadde enorm hastighet helt fra start til slutt!

Dette har vært et helt suverent arrangement! Dere var helt rå Nes!

Tusen takk til de frivillige fra Nes Sykkelklubb – dere gjorde en enorm innsats! Uten dere hadde ikke vi oppnådd så stor suksess!

Vi sier tusen takk for oss, og gleder oss allerede til vi ses igjen neste sommer!