Nerskogen

Nerskogen var destinasjonen når vårt 50. arrangement i sesongen 2018 skulle avholdes, og for et flott sted å ha jubileum!

Nerskogen er ei fjellbygd i Rennebu kommune i Trøndelag, hvor de bor rundt 120 fastboende. For første gang i verdenshistorien skulle Norges desidert største sykkelritt for barn endelig komme til Nerskogen, hvor det ble gitt full gass fra start!

I fantastiske omgivelser ved Joker Nerskogen, som i tillegg til å være en stor butikk også har café, Resturant og bar, rigget vi til et langt oppløp. På Nerskogen hadde de laget til en svært spennende løype, som krysset hovedveien, og både hadde lange bakker ned som opp, alt i alt en forrykende løype!

Joker Nerskogen fyrte opp grillen og delte ut hamburgere til alle deltakerne, så alle skulle få gleden av å være en skikkelig Burgermester. Energien kom godt med, for løypa var lang og tøff, og mange skulle heies i mål! 🙂

Rytter på rytter kom smilende inn til mål, publikum heiet utrettelig, mens rytterne fikk bremset ned for å ta imot premiene som ble delt ut fra Joker Nerskogen.

Premiesermoni skulle det også bli, Joker Nerskogen delte nemlig ut hele tre profesjonelle trøyer, og en splitter ny sykkel! Sykkelvinner på Nerskogen ble  Leah Kvakland Kristiansen på 5 år, vi gratulerer så mye!

Tusen takk for en helt fantastisk dag Nerskogen!