Narvik

I dag dro vi sammen med Narvik Cykleklubb avgårde med turneens 43. arrangement, og for en sykkeldag det skulle bli!

Vi hadde fått låne hele Kirkeveien, og her bygde vi opp en nærmest uendelig lang arena. Været var usedvanlig godt, og solen skinte om kapp med deltakerne.

En time før dagens første start skulle gå avgårde, strømmet deltagere og publikum til den store Laksevognen, hvor særdeles hyggelige representanter fra Narvik CK delte ut startnummer og t-skjorter. Fem klasser skulle få svinge seg i den langstrakte, raske løypen, som for anledningen var hermetisk lukket for alt annet enn Narviks entusiastiske syklister.

Svebjørn Auto hadde med seg hele to Skodaer, både en Octavia og en Kodiaq. Disse tok selvsagt mye oppmerksomhet, men det hele toppet seg da Kodiaqen seilet frem foran første startfelt og skulle være lederbil, akkurat som i Tour de France!

Runde på runde ble tilbakelagt, og kidsa spant rundt mens publikum jublet og heiet for full hals. Når rytterne kom til mål fikk de en velfylt Joker-Gympose av Joker Bjerkvik, som hadde sin fulle hyre med å delte ut til alle syklistene! Joker Bjerkvik delte faktisk ut hele 212 premier, til alle dagens vinnere!

Selv en herlig sykkel-ettermiddag har en slutt, men selv om alle barna hadde syklet igjennom og mottatt premier etter en fantastisk innsats, var ikke dagen helt over.. Vi skulle nemlig ha vår verdenskjente premieseremoni, hvor hele seks unge syklende Narvikinger skulle få komme opp på den store scenen og enten ikle seg én av fem proffe sykkeltrøyer, eller bestige sin nye sykkel fra Intersport Narvik. Svebjørn Auto hadde nemlig med seg to helt egne Skoda ungdomstrøyer, i tillegg til de tre vi deler ut i det ganske land.

Rytter på rytter hoppet opp på scenen og Svebjørn Auto og Joker Bjerkvik fikk rekordraskt delt ut de fem trøyene og en sykkel. Sykkelvinneren i Narvik ble Johan Tobiassen på 6 år, vi gratulerer!