Narvik 2020

Takk for denne gang Narvik!

Vi ankom et Narvik badet i sol og ble tatt i mot av Narvik cykleklubb som stilte med smilende og flinke medlemmer.
De hjalp oss lage en herlig sykkelfest! Og de hadde ordnet en super plass og løype for «Kids».
Selv med et redusert deltagerantall på grunn av smittevernregler ble det skikkelig stemning på den flotte arenaen i Kikegata i Narvik. Store parkarealer og flinke deltagere og publikum gjorde det enkelt å holde god avstand og allikevel ha flotte rammer rundt løpet.

Klokken 16.00 var vi klare for å ta imot alle deltagerne. Også flere av de som ikke hadde fått startplass kom innom og hentet både t-skjorte og deltagerpremier. De hadde nemlig registret seg på vår nye webportal med sykkelaktiviteter www.aktivkids.no.

Som vanlig startet vi med de minste på trehjulsykkel og sykler med støttehjul. Og klokken 17.00 rullet de ut fra start til stor jubel.
Foreldre hadde sitt med å holde følge for å hjelpe disse unge lovende syklistene. De suste gjennom den minste løypa og var selvsagt superfornøyde når de krysset målstreken og fikk sine fortjente premier. Premiene var det vår partner Joker Narvik som delte ut.
Så var det klart for 5-6års klassen. De syklet en hel runde rundt kirken. Løype var helt super. Trygg, avstengt for biler og med godt vakthold. Barna suste rundt i et imponerende tempo. Det var masse heiarop og flott stemning. Selvsagt fikk også disse sine premier etter målgang. 😉
7-8 åringene suste 2 runder rundt løypa. Og det gikk skikkelig unna, her var det mange unge lovende syklister. Alle smilte fra øre til øre når de passerte mållinjen. Og stolte og kanskje litt nervøse foreldre klappet de i mål.

Til sist kjørte 9-12 åringen 3 runder. De spurtet avgårde når speakeren sendte de avgårde. De flinke for og bakpatrulje syklistene fra Narvik CK hadde mer enn nok med å holde følge. 3 runder gikk så det suste. Noen ville nok sikkert syklet ennå lengre også.

Alt i alt ble det en helt super dag i Narvik. Alle koste seg og kanskje ble det sådd en spire til nye sykkelstjerner!

Tusen takk Narvik.
«We will be back!»