Mysen 2022

Magisk på Mysen!

Sola stråler, masse barn i aktivitet, store smil så langt øyet kan se og et publikum i ekstase. Hvor var vi? Mysen selvfølgelig.

Tour of Norway for kids var nok en gang heldige da vi fikk arrangere på Mysen, nærmere bestemt midt i sentrum. Her rigget vi oss til like ved oppløpet til Ladies Tour of Norway. Løypa var fartsfylt og de unge syklistene fikk prøvd seg på deler av den tøffe løypa til damene. En løype som inneholdt spennende svinger og et langt, publikumsvennlig oppløp!

Før start ble det delt ut to proffe sykkeltrøyer på tilfeldig trekning før syklistene, gruppe for gruppe ble tatt inn i startarenaen. Heat etter heat med syklister tråkket seg deretter inn over målstreken der tonnevis av premier ventet barna! Det var null problem å finne frem da flotte syklister fra Smaalenene sykkelklubb utgjorde front- og bak-syklist på dagens eminente ritt! Som om ikke det var nok ble vår egne Kids-bil kjørt foran i tøff karavellestil.

Vi takker for en fantastisk dag på Mysen, der publikum virkelig gjorde sitt for å løfte syklistene opp og frem. Vi sees forhåpentligvis om ikke så altfor lenge;)