Det var ikke bare proffene i «Ladies Tour of Norway» som skulle sykle i Moss sine gater denne dagen. Det skulle også barna. Og det ble en kjempesuksess med sol, mange deltagere og en ivrig heiagjeng!

Vi var så heldige å få med oss Moss Cykleklubb på laget og sammen med dem smalt vi opp arena i en fei og gjorde klar løypa som barna skulle sykle. Denne traséen ble ganske kul og intim. Den startet på samme sted som proffene før den gikk gjennom et boligfelt før man til slutt kunne fyke under den ikoniske kids-målbuen. Nordlie Auto tok turen og viste frem en rålekker Skoda Kodiaq. I tillegg fikk vi besøk av Gaarder Sykkelsport som tok med seg et utvalg av de beste barnesyklene nemlig syklene fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn».

Kl. 14.30 åpnet vi rittkontoret og allerede da var køen lang for å motta startnummer og t-skjorte. Og en halvannen time senere var vi klare for første pulje; trehjulsykkel og støttehjul. De spant rundt løypa med støtteapparatet hakk i hæl. Da de hadde passert målstreken til øredøvende jubel, var det de eldre barna sin tur. I løpet av en liten time hadde de 5 klassene gitt alt ute i løypa og premier blitt delt ut til alle de 422 deltagerne.

Ingen Kids-arrangement uten premieseremoni fra Kids-scenen så det måtte vi jo ha. Det ble delt ut proffe sykkeltrøyer til tre heldige barn, og ikke minst fikk en ekstra heldig vinner med seg en splitter ny sykkel fra Frog Bikes hjem. Vi gratulerer Sindre på 6 år med en hvit Frog 55!

Tusen takk til alle involverte som bidro til at dette ble en minnerik dag! Og ikke minst takk til dere som gjorde jobben på sykkelsetet. Dere var skikkelige flinke i dag:)