Moss 2022

Morsomt i Moss!

Idag fant sykkelfesten sted i kanalparken i Moss, rett ved starten til sykkelproffene som sykler Tour of Scandinavia. Det var stor stas, og med hele 180 barn på startstreken ble det en kjempesuksess. Vi rigget oss til med lydanlegg, scene, portabel jokerbutikk, målportal og masse gjerder og lagde vår egen superproffe sykkelarena som barna skulle få dundre gjennom.

Rett etter at sykkelproffene hadde startet, fyrte vi opp vårt eget arrangement og delte ut tre tøffe sykkeltrøyer som utrekspremier før den første starten. Videre sendte vi alle tourkids syklistene ut på sine runder, og det ble syklet både 1,2 og 3 hele runder i de forskjellige klassene! Med en vanvittig medvind inn på oppløpet ble det høy fart, masse action og aller viktigst: sykkelglede!

Vel i mål mottok også alle premier levert av joker. Velfortjent etter den strabasiøse ferden i vinden rundt omkring i Moss sine gater. Etter at 9-12 år hadde syklet sine runder, fått igjen pusten og hentet litt og spise og drikke på i vår jokervogn, trakk vi også ut en heldig vinner av en aktivitetsklokke fra Xplora. En jublende syklist spratt da opp på scenen til stor applaus fra publikum.

Takk for en strålende og vindfull dag Moss!