Mo i Rana

30 grader og sol i Mo i Rana! For en deilig dag og for en fest det ble:)

Rana Sykkelklubb var nok en gang medarrangør for Kids. De tok oss godt i mot i sentrum og de var ivrige etter å komme i gang med forberedelsene. Etter bare en times tid var arena og scene på plass. Og løypa var riktig så artig. Den tok oss gjennom sentrumsgatene; på gågater og bilveier, og rytterne måtte forsere en seig motbakke og en lang nedfart før oppløpet mot mål.

Allerede i god tid før kl. 17.00 begynte de første deltagerne å ankomme arenaen og da var det bare for Rana Sykkelklubb å dele ut startnummer og t-skjorter i en fei. Sola stekte denne dagen men det stoppet ikke rytterne i å varme opp og teste løypa litt. Det er jo fint å vite hvor man skal sykle når startskuddet går. Og kl. 18.00 sendte vi de første barna avgårde og i løpet av 45 minutter var alle de 175 barna trygt i mål. Hos oss er alle vinnere og Joker Røssvoll delte ut premier til alle og enhver.

Så var det duket for seremoni fra kids-scenen. Joker-gjengen var med å dele ut tre proffe sykkeltrøyer til heldig utvalgte. Og en ekstra heldig vinner tok med seg en ny sykkel hjem denne dagen. Vi gratulerer Celina på 2 år med en blå Frog tadpole fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn»!

Tusen takk til Rana Sykkelklubb og Joker Røssvoll for strålende innsats! Og takk til alle dere som spant rundt i løypa i dag! På gjensyn:)