Mo i Rana 2020

Årets 7. arrangement ble et herlig gjensyn med polarsirkelbyen, Mo i Rana!

Vi gjorde om Skillevollen stadion til en karakteristisk sykkelarena vi kjenner fra tv-skjermene, og hele 90 kids fikk gitt full gass rundt i tidenes mest trafikksikre løype. Vi sørget for å få vasket gatene godt før start, og lot solen titte gjennom under løpet.

Når klokken ble 13:00 hadde det allerede kommet mange deltakere som gladlig mottok både trøyer og t-skjorter, og de ivrige rytterne begynte å rekognisere dagens løype. En time senere florerte det av både ryttere og publikum, og starten kunne fly avgårde.

Joker Røssvoll stilte opp med hele fem representanter, de gjorde en fantastisk figur og allerede før start hadde de delt ut tre trøyer til noen ekstra heldige kids. Alle skulle selvsagt få premier, og den jobben tok Joker Røssvoll på strak arm. Arrangør Rana SK gjorde en strålende jobb, vaktholdet og ledesyklistene var av ypperste klasse, og alle sykkelhjerter gledet seg! Stemningen var helt i taket, solen skinte, rytterne strålte og premiene florerte.

Tiden flyr i godt lag, og pluselig hadde hele gjengen syklet og publikumerne heiet fra seg. vi gledet oss hvert sekund og håper på gjentagelse.

Tusen takk for en herlig dag, Mo i Rana!