Melum 2022

Magiske Melum!

For første gang tok Tour of Norway for kids turen til idrettsplassen på Melum for å skape sykkelfest, og sykkelfest ble det virkelig! Fantastisk vær, topp stemning, morsom løype og mye godt i kiosken gjorde dette til en dag vi sent vil glemme.

Crewet ankom idrettsplassen litt over klokken halv tre og begynte å rekognosere området og løypa. Da klokken slo tre var de frivillige som hadde møtt opp for å hjelpe til godt i gang med å rigge opp arenaen. Fantastisk hjelp å få fra de lokale som var ivrige og blide. Det setter vi veldig pris på.

Selve arenaen ble plassert på en stor grusplass hvor vi fikk laget et kult oppløp og en løype med en utfordrende sjikane. I tillegg fikk de to eldste klassene en enda lenger runde rundt fotballbanen som lå ved siden av arenaområdet.

Da klokken bikket 17.00 åpnet rittkontoret hvor vi fikk god hjelp fra den lokale Jokerbutikken, Joker Klovholt. Startnummer og t-skjorter ble delt ut, og barna begynte å varme opp og teste løypene. Publikum og støtteapparat  begynte også å strømme til arenaen mens sola skinte og god musikk klang ut over plassen. Skikkelig god stemning på idrettsplassen på Melum før start! Det ble også delt ut tilfeldig uttrekkspremier, som var tre proffe sykkeltrøyer fra Tour of Norway for Kids. Disse kan man ikke en gang vinne i Tour de France!

Klokken 18.00 gikk starten av gårde, hvor vi som vanlig sendte ut de yngste med trehjulssykkel og støttehjul først. Fantastisk innsats fra alle barna i alle klassene som suste gjennom den kule løypa. Etter målgang fikk alle sammen velfortjente premier fra Joker og kunne puste ut etter en fantastisk sykkelfest.

De lokale frivillige gav oss også fantastisk hjelp på nedriggen, og vi kunne takke for oss og se tilbake på en strålende dag i solskinnet på Melum. Tusen takk til alle som bidro til å skape en herlig sykkeldag sammen med oss 🙂