Måløy

For første gang i verdens historien var turen kommet til Måløy, og for en dag det skulle bli!

Coast Seafood hadde virkelig slått på stortromma og vi ble møtt av en laksetrailer, så stor at den nesten tok hele horisonten. Her skulle det deles ut lakseburgere og laksetaco til alle deltagerne og til publikums store glede!

Det tok ikke lang tid før en kjempekø med forventningsfulle ryttere stilte opp i påmeldingsvogna vår. Der inne ventet det både t-skjorte og startnummer og når startnummeret var satt på sykkelen og t-skjorten var på kroppen, var det bare å gi full gass i den utfordrende oppvarmingsløypen vår.

Tryg forsikring hadde tatt turen og dem skulle dele ut en iPad i løpet av dagen. Vi var også så heldige at vi hadde besøk av hele 2 Joker-butikker og at Joker møtte mannsterke opp, skulle vise seg å være veldig smart. Det var nemmelig et hav av ryttere som skulle være med å sykle i Norges største sykkelritt for barn! Joker Stadtlandet og Joker Flatraket hadde sin fulle hyre med å dele ut premier til alle de 238 glade barnene, som suste inn til mål.

Måløy IL Sykkel hadde laget en rask og morsom løype og det er veldig bra, for som alle andre sykkelritt med respekt for seg selv, hadde vi vår helt egen ledebil. I kjent stil var det Berge & CO, som stødig manøvrerte den framfor alle dagens ryttere.

Klasse på klasse kom til mål i en forrykende fart og plutselig var det duket for premiesermoni! Her åpnet Tryg ballet, med å gi bort en iPad! Før Coast Seafood tok over og skulle dele ut Lakse-trøyen. Hoppende glad ble Laks-trøyen tatt på den heldige vinneren og vi skulle dele ut resten av trøyene. JokerFlatraket og Joker Stadtlandet delte ut 4 trøyer og en splitter ny sykkel! Når jubelscenene hadde lagt seg, kunne vi konstatere at dagens sykkelvinner var Leona Simon Berg!

Familiefesten i Måløy var langt i fra over og umiddelbart etter vårt arrangement, ble det holdt en forrykende konsert. Tusen hjertelig takk for en fantastisk dag Måløy!

IMG_5309 IMG_5344 IMG_5361 IMG_5382 IMG_5436 IMG_5486 IMG_5565 IMG_5598 IMG_5678 IMG_5780 IMG_5795