Måløy

Endelig var det klart for arrangement på fantastiske Måløy!

For tredje år på rad hadde vi et fantastisk besøk i denne herlige byen.

Det tok ikke lang tid før en kjempekø med forventningsfulle ryttere stilte opp i påmeldingsteltet. Der inne ventet det både t-skjorte og startnummer. Når startnummeret var satt på sykkelen og t-skjorten var på kroppen, var det bare å gi full gass i den utfordrende oppvarmingsløypen.

Coast sørget for å berike oss med fantastiske retter, her ble alle servert laks i ypperste verdensklasse, i en svært variert meny. Både wraps av laks og andre lakseretter som fylte magene og gjorde smilene ennå bredere på både deltakere, arrangører og publikum.

Før start fikk vi også servert en drømmekonsert, hvor de lokale heltene Mathilde og Linnea klinket til og alle andre kunne lytte.

Måløy IL Sykkel hadde laget en rask og morsom løype, det er veldig bra, for som alle andre sykkelritt med respekt for seg selv,

Hele 285 barn kom til mål i en forrykende fart og plutselig var det duket for premiesermoni! Tre sykkeltrøyer og en splitter ny sykkel fra Frog bikes skulle trekkes ut.  Vinnerne ble trukket, applausen runget. Når jubelscenene hadde lagt seg, kunne vi konstatere at dagens sykkelvinner var Nora 8 år.

Tusen hjertelig takk for en fantastisk dag Måløy!