Måløy 2022

Måløy – En Monsterhit!

Sentrum av Måløy er noe helt spesielt. Det å komme inn med ferga, med sjøsprøyten i fjeset, legge til kai og trillet rolig av, omkranset av storslagne bruer og fjellmassiver. Vel inne i varmen møter vi lange gater, pyntet til fest, med hundrevis av norske flagg.

Når vi svinger ned til sentrum blir vi møtt av store smil fra den motiverte dugnadsgjengen fra MIL-Sykkel. På fra strakser er gatebildet preget av franske gjerder, med reklame, og en stor, oppblåsbar bue har blitt et nytt blikkfang i majestetiske Måløy.

Coast Seafood vil være med på moroa, og har satt opp et gigantisk telt. Inne i teltet fikk unge stjerneskudd fra restaurant- og matfaglinja på videregående ta hånd om de fantastiske råvarene fra Coast, og laget til de lekreste retter. Et kulinarisk høydepunkt!

Til god mat er det stas med litt underholdning også, og vi var så heldige i dag at den svært talentfulle Emma Barmen sang for oss.

Sykkel skulle stå i høysetet, og MIL hadde til og med ordnet en reperasjonsstasjon, for de syklene som trengte litt Tuning. Arenaen stod rak og fin fra 16.00, halvannen time før start, og det passet godt, for her skulle det komme mange ivrige barn. Startnummer og t-skjroter ble revet vekk i et voldsomt regnvær, og mens det bøttet ned kunne kidsa boltre seg i en ferdighetsløype MIL- Sykkel hadde satt opp.

Til start hadde Berge & Co tatt med en flunka ny Skoda Eniaq, som ledet hvert felt rundt i de flotte gatene på Måløy. Dette er stor stas for alle, og det var kun store smil å se overalt!

Joker sørget for premier til alle, det ble delt ut Mobilklokke fra Xplora og to proffe sykkeltrøyer. Tusen hjertelig takk for denne gang Måløy, vi gleder oss allerede til neste gang vi sees!