Endelig var det klart for arrangement på fantastiske Måløy!

Her fikk vi en formidabel debut i fjor, og har gledet oss til en reprise i nesten et helt år.

Det tok ikke lang tid før en kjempekø med forventningsfulle ryttere stilte opp i påmeldingsvognen. Der inne ventet det både t-skjorte og startnummer, men arrangøren, Måløy IL sykkel, hadde quiz utenfor. Når startnummeret var satt på sykkelen og t-skjorten var på kroppen, var det bare å gi full gass i den utfordrende oppvarmingsløypen.

Coast sørget for å berike oss med fantastiske retter, her ble alle servert laks i ypperste verdensklasse, i en svært variert meny. Både burgere av laks, fingermat og laksewraps fylte magene og gjorde smilene ennå bredere på både deltakere, arrangører og publikum.

Før start fikk vi også servert en drømmekonsert, hvor de lokale heltene Isak og Håkon klinket til og alle andre kunne lytte.

Vi var også så heldige at vi hadde besøk av Joker Flatraket, og at Joker møtte mannsterke opp, skulle vise seg å være veldig smart. Det var nemlig et hav av ryttere som skulle være med å sykle i Norges største sykkelritt for barn! Joker Flatraket hadde sin fulle hyre med å dele ut premier til alle de 319 glade kidsa, som suste inn til mål! Coast stilte også med premier, til alles store begeistring.

Måløy IL Sykkel hadde laget en rask og morsom løype, det er veldig bra, for som alle andre sykkelritt med respekt for seg selv,

Klasse på klasse kom til mål i en forrykende fart og plutselig var det duket for premiesermoni! Her åpnet MIL Sykkel gildet med å dele ut gavekort etter quizen, og første ekstra heldige deltaker spratt opp på podiet.  Nå stod to trøyer for tur, og Joker Flatraket løftet den grønne og prikkete trøyen høyt opp, og hundrevis av øyne fulgte spent med. Vinnerne ble trukket, applausen runget, og det var klart for siste trøye. Coast tok over og skulle dele ut Lakse-trøyen. Hoppende glad ble Laks-trøyen tatt på den heldige vinneren, og sykkelen skulle gis bort. Når jubelscenene hadde lagt seg, kunne vi konstatere at dagens sykkelvinner var Leona

Tusen hjertelig takk for en fantastisk dag Måløy!