Lillestrøm

Vi var endelig tilbake på torvet i Lillestrøm og det viste seg å bli en gedigen suksess med hele 550 glade deltagere i sola!

Løypa var uendret fra fjoråret. Trenger jo ikke forandre på en løype som er så kul, teknisk og urban. Med god hjelp fra Lillestrøm næringsråd klarte vi med god margin å lage løype og arena før hordene av barn ankom torvet. Etter at de hadde fått startnummer og t-skjorte kunne rytterne slå i hjel ventetiden med å prøvesykle en Frog Bike som Rasta sykkel hadde tatt med seg. Eller rett og slett teste løypa.

Endelig var kl. 13.00 og vi var klare for ritt! Barna suste avgårde, og pulje på pulje syklet fornøyd under målbuen. Hos oss er alle vinnere, og hver og en mottok hver sin premiepose for vel gjennomført løp.

Da var det duket for seremoni fra kids-scenen der 4 heldige vinnere skulle motta hver sin ekstrapremie. Vi delte ut kule kids-hettegensere til 3 syklister. Mens hovedpremien, en splitter ny sykkel, gikk til Hanne på 7 år. Vi gratulerer den heldige vinneren med en rød Frog 62 fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn»!

Takk for denne gang, Lillestrøm! Håper dere koste dere i dag. Det gjorde i hvert fall vi:)