Lillestrøm

Midt på Lillestrøm torv slo vi opp den velkjente start- og målbuen vår, og lagde til en skikkelig arena, akkurat som de aller største profesjonelle sykkelrittene.

 Møller bil Romerike stilte gladelig opp og viste frem en veldig flott Skoda Kodiaq. Skoda startet som sykkelfabrikk og i Lillestrøm gikk de virkelig tilbake til røttene. Her hadde de med seg en egen Skoda sykkel som de syklet rundt, og viste veien for hver eneste gruppe. 

Når alle barna hadde fått startnummer og t-skjortene ble det varmet opp runde på runde. Plutselig var klokken blitt 14:00 og første start skulle suse av gårde. Det var kjempe oppmøte i Lillestrøm i dag, når siste klasse kom i mål hadde vi delt ut hele 389 premieposer! I Lillestrøm stilte vara-ordfører Boje Bjerkholdt opp og syklet sammen med barna for å sjekke at det var orden i rekkene. Dette var selvsagt  stor stas!

Kidsa gav full gass, og straks var det klart for vår velkjente premieseremoni. Her delte Skoda Romerike og varaordfører, Boje Bjerkholdt ut tre sykkeltrøyer og en helt ny Nakamura sykkel levert av Intersport. Dagens sykkelvinner ble 6 år gamle Ingvild, vi gratulerer!

Tusen takk for nå Lillestrøm!