Lillestrøm 2023

Legandariske Lillestrøm!

Søndag 18. juni var det igjen tid for et nytt gjensyn med Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for Kids, og vi hadde gleden av å flytte hele festen til Vollaparken i Lillestrøm! Lillestrøm, muligens sykkelbyen over alle, imponerte nok en gang med suveren hjelp fra Lillestrøm Sykkelklubb og en enorm innsats fra Lillestrøm kommune. Her er det virkelig tilrettelagt!

Vollaparken ble forvandlet til en arena i ekte Tour de France-stil takket være det dynamiske samarbeidet mellom Lillestrøm Sykkelklubbs og Lillestrøm Kommune. Etter noen timer med fantastisk innsats, var det plutselig en enorm sykkelpark, og en trygg og rask sykkelløype. Løypen inneholdt krevende svinger, smale passasjer og flere spennende runder, skreddersøm til de forskjellige klassene og aldersgruppene.

Klokken 12:00 var det allerede kommet en stor gjeng med ivrige syklister, og køen i påmeldingen ble effektivt håndtert av Lillestrøm Sykkelklubb. Parken hadde litt av verdt å by på for de smilende ryttere, som ikledd t-skjorter og startnummer testet en ferdighetsløype som virkelig gav de litt å bryne seg på. Joker hadde åpnet som mobile butikk, hvor alt var gratis, til både publikums og deltakernes store fornøyelse. Vår skinnende Skoda Kodiaq fikk kastet en del imponerte blikk etter seg, her var det en ny dimensjon av bakseteplass!

Vollaparken var fylt til randen av sykkelglade barn og foreldre, og i del klokka ble 13 hadde alle stilt seg pent og pyntelig opp bak gjerdene. Antallet syklister var så stort at vi måtte dele klassene inn i flere puljer. Det ble syklet 1, 2 og 3 runder i de ulike klassene, og etter hvert ritt ble det selvfølgelig delt ut flotte premier fra Joker og Skoda, med enorm hjelp fra Lillestrøm Sykkelklubb.

Klasse på klasse spant rundt, godt hjulpet av publikum, som satt en helt ellevill ramme på arrangementet! Det var gjeng som kunne klappe og heie! Entusiasmen ville ikke ta slutt, og i det vi hadde heiet inn alle de 568 deltakerne kom samtlige av de rett inn i arenaen igjen. Her skulle vi nemlig dele ut hele 3 profesjonelle trøyer, og en Xplora Mobilklokke, til 4 ekstra heldige deltakere.

Tusen takk, Lillestrøm, for en fantastisk opplevelse! Det var en glede å delta på sykkelfesten sammen med dere!

En stor takk går også til Joker, Skoda, Xplora, Ifor Williams, Lillestrøm Kommune, Lillestrøm Sykkelklubb og frivilligheten som gjør dette mulig!