Lillestrøm 2022

Legendariske Lillestrøm!

Endelig var det igjen duket for en ny sesong med Tour of Norway for kids og i 2022 var vi så heldig å få åpne årets sesong med et brak i Lillestrøm! Norges varemesse var stedet å befinne seg denne solfylte søndagen. Som alltid i Lillestrøm var det stappfullt med deltakere, været upåklagelig og stemningen helt på topp!

Med hjelp fra Lillestrøm Sykkelklubb ble det rigget opp en arena i skikkelig Tour De France stil. Arenaen lagde et fantastisk utgangspunkt for løypa, som bydde på krevende svinger, smale passasjer og et flertall av runder!

Når klokken var slagen 13:00 var vi endelig i gang med ny sesong av Tour Of Norway for kids og dermed var hele parkeringsplassen på Norges varemesse var stappfull med sykkelglade barn og foreldre. Det møtte opp så mange syklister at vi måtte dele klassene opp i flere puljer. Her ble det nemlig syklet både 1, 2 og 3 runder i de forskjellige klassene, noe som selvfølgelig må premieres med flotte premier fra joker etter endt ritt. Og som om ikke det var nok, var det en tidligere verdensmester i sykling til stedet, nemlig Thor Hushovd! Her fikk barna muligheten til å ta bilde og slå av en prat med oksen fra Grimstad. Til slutt ble det delt ut fire spesiallagde sykkeltrøyer til fire litt ekstra heldige deltakere.

Tusen takk for nå Lillestrøm, det var en fornøyelse å være på sykkelfest med dere!

Og ikke minst takk til Lillestrøm sykkelklubb, frivilligheten og våre øvrige samarbeidspartnere som gjør dette mulig.