Vårt neste stoppested var vakre Lærdalsøyri i Lærdal kommune. Det er lenge siden Kids var her så vi var spente på hva denne dagen ville bringe. Og det som møtte oss var en ivrig gjeng fra Lærdal Sykkelklubb og mange sykkelglade barn!

Selv om det er noen år siden sist vi var her, smalt sykkelklubben opp scene, løype og teltområde som om de ikke hadde gjort annet. De hadde lagd en veldig artig løype i sentrum. Her skulle rytterne få bryne seg på varierende underlag, raske strekk og krappe svinger.

Da deltagerne ankom arenaen og fikk sine t-skjorter og startnumre, var det bare å vente på startskuddet. Publikum hadde også funnet veien til sentrum og gjorde seg klare ved gjerdene for å heie dem av gårde og for å gi dem en varm velkomst inn mot mål. Kl. 15.30 var vi klare og i løpet av 45 minutter hadde alle passert målstreken. Hos oss er alle vinnere og det betyr premier til alle, og Joker Ljøsne jobbet på spreng for å få delt ut til hver og en.

Men vi må jo gjøre ekstra stas på noen tilfeldig utvalgte. Tre heldige barn fikk nemlig hver sine proffe sykkeltrøye mens en heldig jente vant en oransje Frog 40 fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Gratulerer Maria på 1,5 år med en splitter ny sykkel!

Vi håper dere koste dere masse sammen med oss i dag. Det gjorde i hvert fall vi! Og takk til Lærdal Sykkelklubb og Joker Ljøsne som gjorde denne dagen minneverdig for oss alle:)