Kyrkjebø 2020

For første gang i verdenshistorien var vi på besøk i Kyrkjebø!

Kyrkjebø er et tettsted i Høyanger kommune i Song og Fjordane, lokalbefolkningen kaller det for solkysten noe vi skjønner godt! 😀 For dette stedet var virkelig flott, med høye fjelltopper og hav så langt øye kunne se.

Joker Kyrkjebø var på plass og hadde med seg en hel gjeng for å hjelpe oss med å rigge opp en flott arena, vi satt også sammen tre forskjellige løyper som befant seg på tartan, grus og skogsti. Klokken nærmet seg 16:00 og deltakerne strømmet til for å få seg t-skjorte og startnummer og plutselig var alle de 90 deltakerne på plass! Etter en god oppvarming rundt i de forskjellige løypene, var kidsa klare for start kl 17:00.

Startskuddet gikk og det var trehjulsykkel og støttehjul som fikk æren av å åpne det hele med en spesial runde rundt hele idrettsanlegget. Deretter var det 5og6 åringene sin tur ut i den kule løypa, rytterne kom i mål og publikum heiet dem frem til flotte premier.

Så var det de to eldste klassene sin tur, de skulle ut i den utfordrende løypa med både oppover og nedoverbakker. Rytterne tok dette på strak arm, og vips så var alle de 90 deltakerne over målstreken blide og fornøyde med premie i hånda.

Tusen takk for en nydelig sykkeldag i Kyrkjebø! Takk til Joker Kyrkjebø, haaheim vvs og alle de andre involverte som bidro til at dette ble en minneverdig dag for både store og små. Og takk til alle deltakerne for fantastisk innsats ute i løypa.