Kristiansand

I dag avsluttet proffene sin 3. etappe av Tour of Norway i nettopp Kristiansand. Da var det fint at Kidsa varmet opp oppløpet for de store gutta:)

Sammen med Kristiansand Sykkelklubb rigget vi opp løype, scene og det som var. Selv om været var litt ruskete var det god stemning blant gjengen. G-Bil stilte ut en meget lekker Skoda som mange siklet etter. I tillegg var Frog Bikes tilstede og viste oss det ypperste av barnesykler. Disse er jo spesialtilpasset barn og lettere enn barnesykler flest.

Da klokka passerte 13.30 hadde hele 600 barn registrert seg og de aller yngste stilte seg klar under startbuen på Tresse. Vi telte dem ned og de satte fart ut i den meget underholdende løypa. Publikum var fantastisk og sørget for å skyte stemningen i taket på arenaen. Etter snaue timen hadde aldergruppene passert mållinjen og fått sine velfortjente premier.

Da var det duket for premieseremoni fra kids-scenen. Det ble delt ut fire kule premier, og ikke minst ble det delt ut en sykkel fra Frog Bikes. Vi gratulerer Oskar på 5 år med en Team Sky Frog 62 .