Koppang

For første gang i kids-historien besøkte vi Koppang. Og det var virkelig på tide! Her var det full trykk og engasjement fra første pedaltråkk og helt frem til premieseremonien.

Kids fikk æren av å være et av flere innslag på Barnas dag under Kaupangrmart´n, og vi fikk god hjelp fra foreningen Kaupangrmart´n til å lage et heidundranes sykkelløp. De rigget bl.a. gjerder og scene som om de ikke gjorde annet. Når karnevalet var over og klovnen hadde underholdt barna, var det tid for Kids i Koppangs gater. Barna fikk hvert sitt startnummer og t-skjorte, og satte i gang med oppvarmingen mens publikum gjorde seg klare til å heie rytterne gjennom den kule løypa inn i mål.

Kl. 14.00 spant den første gruppa av gårde og i løpet av 45 minutter hadde alle de 140 deltagerne passert målstreken og gjort seg ordentlig fortjent til en premiepose med masse kule ting oppi. Men vi var ikke ferdige riktig ennå. Selvfølgelig skulle vi dele ut sykkeltrøyer til tre heldige deltagere. Etter at de tre hadde fått sin velfortjente applaus, var det på tide å trekke hovedpremien, nemlig en sykkel fra Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn. Vi gratulerer Isabelle på 3 år med en grønn Frog 40!

Takk til foreningen Kaupangrmart´n som gjorde dette mulig og ikke minst takk til alle deltagerne som ga alt ute i løypa!