Koppang 2023

Kanondag på Koppang!

La meg ta deg med på en fantastisk sykkelfest som fant sted på Koppang! I dag var det en skikkelig kanondag, hvor barna virkelig imponerte med sin innsats! Kaupanger Mart´n som var i full gang midt i sentrum, bidro til å skape ekstra god stemning i Koppang i dag. Det var en sykkelfest uten like, med ypperlige sykkelforhold, nesten vindstille og noen lette skyer som malte himmelen. Løypa var spekket med utfordringer, med bratte skrenter, sti, gress og tunge gruspartier som virkelig testet syklistenes ferdigheter. Det var liten tvil om at barna på Koppang var noen mestere på sykkelen!

Vår yngste klasse, 3-hjulsykkel og støttehjul, fikk brynet seg på en spesiallaget prologløype med en helt egen start. De syklet så grusen føyk og tok imot publikums hyllest i det de suste inn på oppløpet. De eldre klassene kjørte en lenger runder med null problem. Her hadde vi bare vinnere og alle fikk råtøffe premier og giveaways fra Joker og Skoda.

Publikum heiet og jublet langs løypa, og støtten ga ekstra energi til de små syklistene. Engasjementet var på topp, og stemningen var til å ta og føle på. Koppang viste seg fra sin aller beste side, og sykkelrittet ble en minneverdig opplevelse for både deltakere og tilskuere.

Med den fantastiske innsatsen fra alle barna og den gode støtten fra Kaupanger Mart´n, ble arrangementet virkelig en suksess. Koppang leverte på alle fronter, og vi er takknemlige for den positive atmosfæren og fellesskapet som preget denne herlige sykkelfesten.

Takk til Koppang for å være vertskap for denne kanondagen! Og selvfølgelig en stor takk til alle barna som deltok – dere er ekte sykkelhelter! Vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles til enda en sykkelfest på den flotte Koppang!

Takk også til våre sponsorer Joker, Skoda, Ifor Williams og Xplora som legger til rette for denne fantastiske sykkelfesten!