Koppang 2022

Kanondag på Koppang!

På en strålende fin julidag på Koppang fikk vi være med å lage skikkelig sykkelfest for bygda. Solen strålte og rammene lå virkelig til rette for en fantastisk sykkeldag. «Kaupangrmart´n» var også i bygda denne helga, og sammen gjorde vi dette virkelig til en dag å huske for alle barna som deltok.

Crewet ankom Koppang kl 11.00 og da var det allerede flere frivillige fremmøtte som var klare til å ta i et tak og hjelpe oss med å rigge opp og gjøre klar arenaen. Fantastisk hjelp fra de fremmøtte på Koppang! Det tok faktisk bare 40min å rigge opp, og 20min på å rigge ned! Vi fikk rigget til en glimrende arena ved siden av Storstua.

Fra kl 13.00 begynte de første barna å ankomme arenaen for å hente ut startnummer og t-skjorte, og det strømte stadig på med flere som ville være med på sykkelfest med oss. Før starten gikk av gårde trakk vi ut to heldig vinnere som fikk hver sin proffe sykkeltrøye fra Tour of Norway for Kids, og kl 14.00 hentet vi første klassen fram til start. Det var klassen for de med trehjulssykkel og støttehjul, og de syklet en spesiallaget prolog-løype. Denne gjengen tråkket på så grusrøyken på parkeringsplassen bak arenaen stod! Videre suste de eldre klassene gjennom en litt lenger runde som bød på flere morsomme elementer.

Det ble virkelig lagt igjen mye krefter ute i løypa i dag. Det fortjente selvsagt tøffe premieposer levert av Joker, og juice og mellombar for Joker expovogna. På slutten av dagen trakk vi også ut en Explora smartklokke for barn til en heldig vinner. Den var det jammen mange som hadde lyst på!

Tusen takk for nå Koppang! Vi sees igjen 🙂