Kopervik 2023

Kanondag i  Kopervik!

Kopervik, den sjarmerende byen på Karmøy, var vertskap for et fartsfylt sykkelarrangement som fikk pulsen til å stige og smilene til å bre seg blant deltakerne. Med en kompakt og fin arena i gågata og en fartsfylt løype å bryne seg på, var dette en dag fylt med spenning og sykkelglede. Kopervik, dere skapte en fantastisk opplevelse!

Arenaen var rigget opp midt i gågata, og publikum kunne nyte synet av sykkelentusiaster som gjorde seg klare til å gi alt. En råfin Skoda Enyaq fra Møller Bil Haugesund var på plass og viste vei for rytterne ut av arenaen. Kopervik IL var medarrangører og bidro på en fantastisk måte. Deres engasjement og lidenskap for idrettsglede skapte en unik atmosfære og sørget for at arrangementet gikk som en drøm. Takk til Kopervik IL for deres uvurderlige innsats!

De yngste deltakerne sto klare ved startstreken kl 18.00, ivrige etter å sette i gang. Løypa var fartsfylt og utfordrende, og rytterne visste at de hadde en spennende oppgave foran seg. Den yngste klassen kjørte en spesiallaget prologløype, mens de eldre klasser fikk en lenger runde å bryne seg på. Med strålende sol og en svak vind var forholdene ypperlige for å tråkke i vei på to hjul.

Skoda Enyaq fra Møller Bil Haugesund ledet an og viste vei for rytterne ut av arenaen. Det var en fantastisk opplevelse å se syklistene følge i fotsporene til denne imponerende bilen. Det ga arrangementet en ekstra touch av profesjonalitet og spenning.

Under den varme solen strålte deltakerne av glede og entusiasme. Kopervik viste seg fra sin beste side, og både deltakere og publikum kunne nyte det ypperlige sykkelværet. Det var ingen tvil om at dette var en dag som ville bli husket.

Joker Haugen Kopervik var på plass og sørget for at ingen gikk tomhendt hjem. Deres flotte premier skapte ekstra stolthet blant deltakerne og bidro til å feire deres innsats og deltakelse. Takk til Joker Haugen Kopervik for deres engasjement og støtte!

Vi vil rette en stor takk til Kopervik og Karmøy for deres fantastiske gjestfrihet og støtte. Dere skapte en unik sykkelopplevelse som vil bli husket. Takk til alle deltakerne for deres innsats, lidenskap og smittende sykkelglede. Takk også til publikum og støtteapparat som gjorde dette til en strålende opplevelse for alle de unge rytterene. På gjensyn Kopervik!

Stor takk til våre sponsorer Joker Norge, Skoda, Ifor Williams og Explora for at dere gjør denne sykkelfesten mulig!