Konnerud 2023

Helt konge på Konnerud!

Konnerud Idrettslag, som ble stiftet i 1927, er et av Norges aller største idrettslag. Faktisk er de så store at  nesten 30% av befolkningen på Konnerud er medlemmer av idrettslaget. Det er rett og slett en vanvittig høy andel sammenlignet med befolkningen i klubbens nedslagsfelt. I tillegg til å vise hvor engasjerte gjengen er i idrett og glede av bevegelse, sier det oss litt om hvorfor vi alltid har det helt konge når vi er på besøk.

Nå, tilbake til dagens begivenheter. Etter fjorårets storsuksess, med Konnerud skistadion som arena ønsket vi oss stort tilbake, og igjen var dette plassen som sto for tur. Stedet var pakket med entusiasme og energi, takket være den fantastiske mottakelsen vi fikk fra – ja, du gjettet det – Konnerud IL, de lokale heltene. Vi ble ønsket velkommen til rulleskianlegget deres, som for anledningen var forvandlet til en super sykkelbane. Og for en bane det var! Med en spennende løype av krappe svinger og en alvorlig seig motbakke, ble det en hæla i taket-opplevelse for både små og store syklister.

De minste fikk kickstarte festen med en egen spesialstart, mens de eldre rytterne dro i gang sitt ritt under den store start-og målportalen. Og publikum? De var helt rå! De heiet og klappet så høyt at arenagjerdene nesten veltet, og det er faktisk helt etter boka det, i verdens største sykkelritt for de minste.

Vi la inn en ekstra vri med en koordinasjonsøvelse for de yngste syklistene som måtte snu seg 180 grader og rygge tilbake til startstreken. Men vet du hva? De tøffe barna på Konnerud imponerte stort og tok utfordringen på strak arm.

Vi vil gi en stor takk til Konnerud IL, for dere har vært utrolige verter og laget en magisk sykkelettermiddag for oss. Og selvfølgelig, en stor takk til alle sponsorene våre som gjør det mulig for oss å lage disse fantastiske sykkelrittene for barn over hele landet.

I det som ble en skikkelig forsmak på 17. mai feiringen sier vi hjertelig takk for denne gang! Vi gleder oss masse til nasjonaldagen, så finn frem flagg og ta turen ut i tog, hipp hipp hipp hurra!