Konnerud 2022

Kanon på Konnerud!

Endelig var det klart for Tour of Norway for kids på Konnerud. Nytt av året er at arenaen nå ikke var i Drammen sentrum, men Konnerud skistadion hvor Konnerud IL idag har tatt oss svært godt i mot.  Arenaen i år befant seg i rulleskianlegget til Konnerud IL og her lå forholdene til rette for en strålende dag.  Med en fartsfylt og spennende løype som inneholdt både «pumptrack» og ikke minst en skikkelig seig motbakke inn til mål, ble det et strålende arrangement.

Den minste klassen fikk sin helt egne spesialstart, mens de resterende klassene startet og avsluttet sitt ritt under start-og målportalen. Publikum var enestående og heiet så bra på syklistene at arenagjerdene stod helt på skakke etter å ha blitt brukt som store trommer for å skape liv og stemning, akkurat slik vi vil ha det! Idag ble det også lagt inn ekstra koordinasjonsøvelser for syklistene som både måtte snu seg 180 grader med sykkelen inne i startomårdet og rygge bakover til startstreken. Dette var dog ikke noe problem for de spreke barna på Konnerud som tok utfordringen på strak arm.

Tusen takk for oss Konnerud, det har vært en magsik sykkelettermiddag med dere, og ikke minst en stor takk til Konnerud IL som hjalp oss med dagens arrangement.

En stor takk til våre sponsorer også som gjør det mulig for oss å arrangere så bra sykkelritt for barn i hele landet vårt!