Kongsvinger 2020

Kanon i Kongsvinger!

Sammen med Glåmdal SK disket vi opp til sykkelfest, midt i sentrum. Det flotte torvet bugnet av aktiviteter og mennesker, og her var det virkelig dekket for festligheter, fart og morro. Her er forholdene så store, og alt lå til rette med tanke på smittevern, noe folk også var veldig flinke til å tenke på. Joker Kongsvinger delte ut tre proffe sykkeltrøyer før start, noe som falt i god smak hos de unge.

Med strålende sensommervær  fikk de unge syklistene seg en god time med oppvarming i den artige løypa, før starten på Tourkids var i gjære. Etter et lite avbrekk siden sist vi besøkte Kongsvinger, var det deilig å komme tilbake. Hverken barn eller foreldre hadde glemt kunsten, her ble det syklet, heiet og jublet om hverandre i et forrykende tempo!

Etter at alle de unge og lovende hadde syklet gjennom den morsomme og kule løypa stod Joker Kongsvinger  klare med premier til alle!

Det ble en helt konge dag på Kongsvinger og Glåmdal SK gjorde sitt for at det ble et plettfritt og morsomt arrangement. Det er klart at når en får så god hjelp av Joker Kongsvinger så går det som en drøm. Tusen takk for oss Kongsvinger!