Kongsvinger 2023

Kanondag i Kongsvinger!

Bli med på en spennende reise til den fantastiske sykkelfesten som inntok Kongsvinger! En dag fylt med action, glede og ren sykkelglede, der Kongsvinger og Glomdal Sykleklubb viste seg fra sin beste side som vertskap for en minneverdig begivenhet!

Dagens løype startet på Rådhusplassen og slynget seg rundt biblioteket og den videregående skolen. Den inneholdt bratte utforbakker, krevende motbakker og høy fart, alt syklister kan ønske seg!

Over 100 sykkelentusiaster fra Kongsvinger og omegn suste ut på sine respektive runder og taklet utfordringen på strålende vis. Vi er mektig imponerte over sykkelferdighetene til syklistene her i Kongsvinger.

Premiene var som en skattekiste for deltakerne, og vi er takknemlige overfor våre sponsorer Joker og Skoda som alltid stiller med premier til alle deltagerene.  Joker Expovogna bidro også med spennende giveaways som ga arrangementet et ekstra løft!

Høydepunktet var premietrekningen der noen heldige vinnere kunne juble for proffe tourkids sykkeltrøyer  og en smartklokke fra Xplora. Smilene var brede, og vinnerne strålte som ekte sykkelhelter mens de mottok fortjent hyllest fra publikum!

En stor takk går til Glåmdal sykleklubb for hjelpen idag og som alltid Joker, Skoda, Xplora ogIfor Williams som bidro til å arrangere denne fantastiske sykkelfesten! Sammen skapte vi en dag fylt med smil, latter og uforglemmelige opplevelser! Vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles for å spre mer sykkelglede i Kongsvinger!