Kongsberg

For 15. gang i løpet av Kids-historien besøkte vi Kongsberg, og er det noen som kan lage sykkelfest så er det kongsbergenserne!

Det er alltid stappfullt med både små og store når Kids kommer hit, og i år var ingen unntak. Med iherdig innsats fra sykkelgruppa i Kongsberg IF fikk vi alt på plass før hordene ankom 17. Mai Gata. Selv om køen til rittkontoret vokste seg større og større, fikk alle barna startnummer og t-skjorte før startskuddet gikk. Mobile Ljosland var med på festen og viste frem en kul og gul Skoda Suberb.

Da klokka slo 18.00 var det bare sende syklistene av gårde på den svært urbane løypa rundt i Kongsbergs gater. Og før vi visste ordet av det hadde alle de 470 rytterne passert under målbuen til øredøvende jubel fra folkemengden.

Da var det duket for premieseremoni fra scenen, og her fikk tre heldige syklister hver sin kule sykkeltrøye. Men vi ga oss ikke der, vi skulle nemlig dele ut en sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Vi gratulerer Yohan på 7 år med en rød Frog 48.