Kongsberg 2022

Konge i Kongsberg!

For en plass å arrangere sykkelritt! 17.mai gata i Kongsberg ble fylt med scene, flagg, reklameplakater, målbue og ikke minst mange syklister og ivrige publikummere. Trenger man noe mer for en strålende sykkelettermiddag? Svaret er nei!

Rett før start ble det trukket ut to heldige vinnere av en profesjonell sykkeltrøye med tøft Tour of Norway for kids-design, og ikke minst ble det trukket ut en heldig vinner av en Xplora aktivitetsklokke for barn. Alle vinnerne spratt opp på scenen og mottok fortjent hyllest fra publikum, og poserte ikke minst for vår eminente fotograf.

Rett etter dette ble barna i klassen 3-hjulsykkel og støttehjul geleidet til start, og presis klokken 18:00 suste de avgårde. Til å vise vei hadde Kongsberg IF stilt opp med en ATV som kjørte forpatrulje for barna, dette var stor stas! Geleidet av ATV´en suste syklistene i de øvrige klassene også gjennom løypa og stormet til mål til vill jubel fra publikum.

Etter målgang ventet det selvfølgelig premier til alle syklistene fra Joker og Skoda, og det var også mulig for syklistene å slukke tørsten og fylle magen med juice og mellombar fra Joker Expovogna. En sikker vinner for en sulten og tørst gjeng i finværet som Kongsberg stilte opp med idag.

Tusen takk for en magisk ettermiddag, Kongsberg! En stor takk til Kongsberg IF for enestående hjelp med opprigg, vakthold i løypa og nedrigg, og ikke minst en stor takk til våre sponsorer som gjør det mulig for oss å arrangere rå sykkelarrangementer i hele Norge!