Knarvik

Knarvik var helt klart stedet å være da Kids kom på besøk denne vakre augustdagen. Det ble virkelig en minnerik dag for både store og små!

Vår medarrangør, Nordhordland Sykkelklubb, satte opp løype, mål-/startbue og expo-område m.m. i en fei. Det gikk så fort at vi kunne ta en kaffekopp og vente på at de første deltagerne ankom arenaen. Men da hordene med barn og deres støtteapparat rullet inn på plassen var det bare å kaste seg rundt og dele ut startnumre og t-skjorter. Møller Bil Åsane var også på plass og viste frem en lekker Skoda Kodiaq.

Klokken 18.00 var vi klare for første heat. Og det gikk virkelig unna da de minste spant rundt løypa og inn i mål. Så var det de eldre barna sin tur. Og etter at de 5 puljene og 442 deltagerne hadde passert målstreken var det bare å cruise rolig bort til representantene fra sykkelklubben og motta sine velfortjente premier.

Premieseremoni fra kids-scenen måtte vi jo selvsagt ha. Her delte vi ut kule sykkeltrøyer til tre heldige deltagere. Og hovedpremien, en splitter ny sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn» var det Rasmus som mottok. Gratulerer så mye med en rød Frog 55!

Tusen takk til Nordhordland Sykkelklubb for et strålende arrangement! Og takk til alle dere som spant rundt i løypa med store smil om munnen:)